Particulieren

Belastingaangifte

Ziet u ook ieder jaar op tegen de belastingaangifte? Met een belastingconsulent van A.A.B. Kantoor is uw belastingaangifte snel geregeld. Onze consulent is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en regels van de belastingdienst, waardoor u nieuwe aftrekposten of andere regels niet over het hoofd kunt zien. Het uitbesteden van de belastingaangifte scheelt u niet alleen een hele hoop tijd, maar ook een hoop ergernis.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

– Verzorgen van uw aangifte inkomstenbelasting voor u en uw fiscale partner
– Indienen van bezwaar tegen uw aanslag
– Indienen van een voorlopige teruggave

Neem vrijblijvend contact op

Aangifte erfbelasting

Een dierbare verliezen is al vervelend genoeg. U moet er dan niet aan denken om ook nog eens bezig te zijn met de erfenis en de daarbij behorende fiscale problemen.  Voor het aangeven van successierechten bij de Belastingdienst kunt u een consulent van A.A.B. Kantoor inschakelen. Wij maken alles voor u in orde, zodat u zich over de erfbelasting in ieder geval geen zorgen hoeft te maken.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

– Verzorgen van de aangifte successie- en schenkingsrecht

Neem vrijblijvend contact met ons op

Toeslagen

Heeft u recht op huurtoeslag, zorgtoeslag, kindertoeslag of kinderopvangtoeslag? Dan is het erg belangrijk dat u alle gegevens goed doorgeeft aan de Belastingdienst. Op basis van die gegevens worden uw toeslagen berekend. Als u de verkeerde gegevens doorgeeft, kan het zo zijn dat u honderden euro’s terug moet betalen. De consulent van A.A.B. Kantoor kan deze gegevens, die nodig zijn voor deze toeslagen, voor u doorgeven of wijzigen, zodat uw gegevens bij de Belastingdienst altijd actueel zijn.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

– Aanvragen of wijzigen van uw kindgebonden budget
– Aanvragen of wijzigen van uw huurtoeslag en/of zorgtoeslag
– Aanvragen of wijzigen van uw kinderopvang toeslag

Neem vrijblijvend contact met ons op