Over

Belastingconsulent

A.A.B. Kantoor is 13 jaar geleden opgericht door Hellen van Nek.
“Ik zag dat er steeds meer mensen in de problemen kwamen, omdat zij niet de juiste informatie hadden. In eerste instantie ging dat over problemen met belastingzaken in het algemeen, maar ook zou ik mijn expertise kunnen inzetten voor zakelijke klanten. Om iedereen zo goed mogelijk te helpen ben ik de opleiding elementaire belastingkunde tot belastingconsulente gaan volgen. Dat vond ik ontzettend leuk en boeiend om te doen, maar ik wilde meer.”

Allround administratiekantoor & juridische dienstverlening

“Al snel ben ik ook de opleiding tot allround administratiekantoor gaan volgen. Op die manier zou ik niet alleen mijn particuliere klanten kunnen helpen met bepaalde problemen, maar ook zakelijk zou ik mijn expertise kunnen inzetten. Ik kreeg er al snel veel klanten bij. Ik vond het ontzettend leuk dat ik op steeds meer vlakken allround werd en de meeste klanten weer tevreden de deur uit kon laten gaan. Er was één ding waar ik nog meer over wilde weten: juridische dienstverlening. Door die laatste opleiding kan ik een totaal pakket aanbieden voor mijn klanten. “

Bent u benieuwd wat A.A.B. Kantoor voor u kan betekenen? Bekijk onze diensten of neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.